Slide 1
Een eigentijdse manier van leren
Tablet Academy Benelux

 

 

 

Onze missie
Transformeren van onderwijs en leren

De Tablet Academy is een onafhankelijke organisatie die is opgericht om onderwijsinstellingen te ondersteunen bij het transformeren van onderwijs en leren door middel van de integratie van nieuwe en bestaande technologieën. Door middel van advies op hoog niveau, trainingsdiensten en studentenworkshops ondersteunt ons team van volledig gekwalificeerde docenten meer dan 1000 scholen en leidt het meer dan 20.000 docenten per jaar op.

De oprichters van de Tablet Academy, Professor Steve Molyneux en Mark Yorke, geloven dat het vermogen om technologie te gebruiken net zo essentieel wordt voor de ontwikkeling van een kind als het vermogen om te lezen en te schrijven. Hoewel veel leerkrachten deze visie delen, zijn velen niet in staat om het gebruik van de huidige technologie te integreren in het dagelijks leren. Daarom is het ons doel om scholen te helpen de uitdagingen te identificeren en te overwinnen die de ontwikkeling van het gebruik van technologie in het onderwijs afremmen.

Partners op het gebied van onderwijstechnologieën
Samenwerken om het onderwijs te verbeteren

Tablet Academy werkt samen met een groeiend aantal bedrijven op het gebied van onderwijstechnologie om oplossingen voor het klaslokaal te promoten. Dit stelt ons in staat om te profiteren van geavanceerde perspectieven die onze consultants in staat stellen om onze klanten en partnerscholen te voorzien van up-to-date en onafhankelijk advies en ondersteuning. Onze industriepartners zijn onder andere :

-Platform aanbieders zoals Microsoft, Google en Apple.OEM’s zoals Acer, Asus, Dell, HP en Lenovo.

-Distributeurs zoals Douglas Stewart, Exertis en West Coast.

-Resellers zoals BT Business, Ebuyer en Softcat.

-IT-ondersteunende bedrijven zoals Primary Goal, risual, RM en Wave 9.

-Hardware oplossingen zoals Lego Educatio, Sphero en Y Soft.

-Softwarebedrijven zoals GoCoderz, Lifelique en Provisio 365.

 

 

 

420

Scholen

7000

Deelnemers

80

Modules

12

Trainers

Workshops & interactieve Online Trainingen

Voor onderwijs professionals